Vastgoedmarketing

De verkoop van uw woning vraagt in toenemende mate om een vernieuwende aanpak.

Naast de traditionele succesfactoren als locatie en bouwkwaliteit blijkt dat het succes vandaag de dag steeds meer wordt bepaald door marketing.

Het gaat om zaken als presentatie, onderscheid, lifestyle, beleving, gevoel en emotie. Daarnaast verwacht de consument vandaag de dag, inzicht, gemak, innovatie, overzicht, service en een gedegen advies tijdens het gehele aankoopproces.

In de huidige markt is het noodzakelijk om uw woning zich te laten onderscheiden tussen al het overige aanbod. Wat maakt een huis bijzonder om tijd te investeren voor een bezichtiging en wat voor indruk laat de bezichtiging achter.

Potentiële kopers kijken in de oriëntatiefase vooral naar de binnenkant van de woning waarbij de sfeer van het huis en het gegeven gevoel van belang is.

U kunt dit onderscheid maken door in te spelen op deze factoren middels:
– Professionele plattegronden
– Artist impressions
– Presentaties
– 360 Panorama animaties

Potentiële kopers worden meegenomen in de mogelijkheden welke uw woning kan bieden.

Middels presentaties en 360 panorama visualisaties worden de impressies nog tastbaarder waarbij beleving, gevoel en emotie positief gestimuleerd worden.

Vastgoedmarketing Presentatie

NAL-360 heeft zich gespecialiseerd in inzichtelijk maken van de mogelijkheden die een woning biedt. Artist Impressions welke ingezet kunnen worden in folders en websites maar ook presentaties en animaties om een bezichtiging meer kracht te geven.

Zo kan uw makelaar tijdens de bezichtiging een potentiële koper meenemen in een 1 op 1 virtuele animatie.

Na afloop van de bezichtiging is het mogelijk om de animaties op DVD aan te bieden aan de potentiële kopers. Hiermee kunnen zij nogmaals de opgedane indrukken herbeleven.

Het uiteindelijke doel is uw woning te laten onderscheiden en de verkoop te stimuleren.